Találja meg csúcsminőségű szivattyúját bármilyen alkalmazáshoz.

Kerti locsoláshoz keres megfelelő szivattyút? Nagy teljesítményű ipari megoldások után kutat? Mindkét esetben jó helyen jár! Kiváló minőségű termékekből álló, széles kínálatunkban szinte biztosan megtalálja, amit keres. Amennyiben még nem tudja, mire van szüksége, szakértőink örömmel segítenek megtalálni az Önnek megfelelő megoldást. Számos gyártóval és forgalmazóval állunk közvetlen kapcsolatban, így Ön nemcsak széles kínálatból válogathat, de gyorsan kézhez is kapja rendelését.

Miben tudunk segíteni?

Öntöző szivattyúk

Az öntöző szivattyúk a szivattyútechnika alap darabjainak számítanak. Kínálatunkban garantáltan megtalálja azt a szivattyút, amire szüksége van, legyen szó nyaraló, családi ház kertjének, esetleg veteményeskert vagy mezőgazdasági terület öntözéséről.

Önfelszívó szivattyúk

Az önfelszívó szivattyúk rendkívül elterjedtek, nem túl mély kutakhoz előszeretettel alkalmazott szivattyúk. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy használatuk roppant egyszerű és viszonylag kedvező áron a felszínre juttatják a vizet.

Nyomásfokozó szivattyúk

Ingadozó vagy alacsony víznyomás ?

Szerencsére erre is van megoldás, a csővezetékbe épített szárazbeépítésű szivattyú a nyomást igény szerint megnöveli. Kínálatunkban egy- és több- fokozatú, illetve vízszintes és függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyú- kat is talál.

Kútszivattyúk

A kútszivattyúk fúrt- és ásott kutakba használt szivattyúk. Általában kerti locsolásra, öntözésre és házi vízellátásra alkalmazott készülékek. Léteznek 3″, 4″ és 5″ átmérőjű kútszivattyúk. Léteznek alsó-, közép- és felső szívású kivitelben. Nagyobb igénybevétel és a kút homokolása esetén -a hagyományos kútszivattyúk helyett- homoktűrő mélykútszivattyúkat célszerű telepíteni.

Homoktűrő mélykútszivattyúk

Mélykútszivattyúink homoktűrő kategóriába sorolt készülékek, az üzem- biztonság és strapabíróság érdekében egyedülálló a kialakításuk. Általában a kutak hordalékolnak, homokolnak, emiatt a normál (standard) homok-tűrésű mélykútszivattyúkat koptatja, ezzel rövidítve élettartamukat. A homoktűrő mélykútszivattyúk ellenállnak a homok okozta elhasználódásnak, így hosszantartó és gazdaságos működést biztosítanak.

Áramláskapcsolók

Kerti locsoláshoz és automata öntözőrendszer megtáplálásához a legelterjedtebb szivattyú vezérlés az áramláskapcsoló. Vízelvételkor beindítja a szivattyút, ha megszűnik a vízelvétel, akkor leállítja. Az áramlás érzékelésével a szivattyú szárazonfutás elleni védelméről is gondoskodik.

Szivattyú vezérlések

A szivattyús rendszer problémamentes, üzembiztos működéséhez megfelelő vezérlésre és motorvédelemre van szükség. Kínálatunkban minden elemet megtalál, amire szüksége lehet: nyomáskapcsolótól a hydrofor tartályig, áramláskapcsolótól az inverteres szivattyú vezérlésig.

Medence vízforgató szivattyúk

Kristálytiszta medencére vágyik? Szeretné, ha ritkábban kellene cserélni a medence vizét? A megfelelő teljesítményű vízforgató szivattyú és szűrő-vízforgató gépészet lehet a megoldás. Legyen szó otthoni vagy nagyobb medencékről, nálunk garantáltan megtalálja a megfelelő szivattyút, ill. hozzávaló kiegészítőket.

Szennyezettvíz szivattyúk

A szennyezettvíz szivattyúk a csapadékvíz, csurgalékvíz, zsompokban összegyűlő talajvíz egyik helyről a másikra juttatásában játszanak fontos szerepet. Legyen szó otthoni vagy ipari, szűrőkosaras vagy örvénykerekes szivattyúról, nálunk biztosan megtalálja, amit keres.

Szennyvíz szivattyúk

A szennyvízszivattyúk a szennyvíz átemelésében, csatornaszintre történő eljuttatásában játszanak fontos szerepet. Legyen szó otthoni vagy ipari, örvénykerekes vagy aprítókéses (darálós) kivitelről, nálunk biztosan megtalálja, amit keres.

Előregyártott szennyvízátemelő berendezések

Az előregyártott szennyvízátemelő berendezések rendkívül praktikus egységek, hiszen kompletten tartalmazzák az átemelő aknát, a szennyvíz- szivattyút, a szintkapcsolókat és a vezérlést. Emellett telepítésük is roppant egyszerű, hiszen beépítésre előkészítve kerülnek átadásra.

Kérdése van?
Örömmel segítünk, lépjen velünk kapcsolatba!