Folyamatos vízellátás, zavartalan működés, alacsonyabb költségek.

Számos iparágban elengedhetetlen a folyamatos, zavartalan vízellátás. Gondoljon csak az állattartó telepekre vagy az autómosókra, és máris világossá válik, mennyire fontos a víz és annak folyamatos elvezetése. Bizonyos esetekben a vízhiány komoly veszteségeket okozhat, amelyet a tulajdonosoknak kell lenyelni. A magánszemélyek számára is sok fejtörést okozhat, ha egy hosszú nap után nem tudnak lezuhanyozni vagy nem folyik le a szennyvizük. Biztosítsa a folyamatos működést, és kerülje el a felesleges plusz költségeket. Több mint 20 éves tapasztalatunk segítségével az Ön problémájára is megtaláljuk a megoldást!

Miben tudunk segíteni?

Kútdiagnosztikai vizsgálat

Ha szeretne többet tudni egy kútról, kútdiagnosztikai vizsgálattal segítünk feltérképezni, amire kíváncsi! A vizsgálat során különböző méréseket végzünk, amelyek eredményéről utólagosan emailben tájékoztatjuk.

Kúttisztítás, kútjavítás

Kútgépészet, vízellátás

Az ivóvíz ára évről évre nő, így egyre többen próbálnak függetlenedni a rendszertől; igyekeznek átállni az önálló vízellátásra. Őket igazolják a gazdasági számítások, melyek szerint átlagos használat esetén, a jelenlegi árakon a kútgépészet 1-3 év alatt megtérül.

Nyomásfokozás

Az alacsony vagy ingadozó víznyomás nyomásfokozással könnyedén orvosolható. A folyamat során a csővezetékbe épített szárazbeépítésű szivattyú a nyomást igény szerint megnöveli, így az ingadozó nyomás nem okoz több fejtörést.

Esővízhasznosítás

Ön is úgy gondolja, feleslegesen pazaroljuk az ivóvizet? Az esővizet igény esetén kültéren és beltéren egyaránt felhasználhatja. Az esővíz hasznosításával nemcsak a környezetet védi, de a kiadásait is csökkentheti.

Automata öntözőrendszerek

Szeretné biztosítani kertészete vagy gyümölcsöse állandó vízellátását? Méregzöld pázsitra vágyik, de nem szeretne naponta órákat locsolással tölteni? Az automata öntözőrendszer kitűnő megoldás lehet!

Csapadékvíz átemelő gépészetek

Beázik pincéje, garázsa? Az elmúlt évtizedekben megemelkedett a talajvízszint a Kárpát-medencében, ezért ez a jelenség egyre gyakoribb. Csapadékvíz átemelő megoldásokkal elkerülheti a felgyülemlett víz kellemetlen hatásait.

Szennyvízátemelő gépészetek, berendezések

Amennyiben a szennyvíz keletkezési helye alacsonyabban van, mint a csatorna bekötési pontja, szennyvízátemelőre van szükség. A rendszer megtervezésével és teljes kivitelezésével kapcsolatban is számíthat ránk.

Ipari szivattyús rendszerek

Az ipari méretű szivattyús rendszerek tervezése és kivitelezése a megnövekedett teljesítmény miatt nagy szakértelmet igényel. Ne bízza a véletlenre, forduljon hozzánk!

Szervizelés, karbantartás

A megfelelő működés és a hosszabb élettartam érdekében célszerű a berendezések rendszeres karbantartása. Ha már megvan a baj, a szerviz megoldja a problémát. Mindkét esetben állunk rendelkezésére.

Szivattyú javítás

Vállaljuk megbízhatatlan, rosszul működő szivattyús rendszerek felújítását, működőképessé tételét. Amennyiben már van egy rendszere, mely nem működik megfelelően, nem szükséges újat vásárolnia, hiszen szivattyúk javítását is vállaljuk. Pontosan tudjuk, melyik modellhez milyen alkatrész tartozik, melyet kiterjedt szakmai kapcsolataink révén be is szerzünk Önnek.

Megtalálta, amire szüksége van?
Töltse ki űrlapunkat, és kérjen ajánlatot!