Ügyfélszolgálat: +36 70 328 5493 ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

Áramláskapcsolók

Katalógus

Letöltés

Leírás

A GENIO áramláskapcsoló

A különféle igényeknek megfelelően felhasznált minőségi szivattyúk számos esetben modern és funkcionálisan kielégítő megoldást kínálnak, azonban ahhoz, hogy a rendszer maximálisan jól működjön, a megfelelő kiegészítő alkatrészekre és berendezésekre van szükség, melyek közül az áramláskapcsoló meghatározó szerepet játszik.

A GENIO áramláskapcsoló berendezések minőségi és időtálló befektetést kínálnak minden tulajdonos és felhasználó számára, amely a számos kedvező rendszer jellemzőnek és tulajdonságnak köszönhető:

Működés: A GENIO berendezés az áramlás és nyomás ellenőrzésére funkcionál a szivattyús rendszerekben, azaz amíg vízáramlás zajlik a rendszerben, az ellenőrző egység biztosítja a szivattyú működését. Vízhiány esetén, vagy a maximális nyomás elérésekor a rendszer leállítja a szivattyút, valamint normál üzemelés során, nyomásesés következtében újra elindítja a szivattyút az áramláskapcsoló.

Kedvező tulajdonságok: önfelszívó és mélykút szivattyúkhoz egyaránt alkalmazható, gyári nyomásmérő órával ellátott rendszer, valamint függőlegesen építhető be a rendszerbe és ajánlott vízszűrőt beépíteni!
 

Termékek

Mind a(z) 9 találat megjelenítve