Szivattyúk

Katalógus

Letöltés

Leírás

Szeretne minőségi szivattyúkat vásárolni online?

Kínálatunkban megtalálhatóak a vízforgató és mélykúti szivattyúk!

Rendelje meg szivattyúját még ma!

 

Mit érdemes tudni a búvárszivattyúról?

Hazánkban igen gyakori, hogy magán célokra családi házaknál vagy ipari létesítmények esetében fúrt vagy ásott kutakból nyerik a tiszta vizet öntözés, locsolás és egyéb felhasználás céljából, amely gazdaságos és környezetbarát megoldást nyújt a felhasználók részére. Ezeknek a feladatoknak az ellátására szolgál a búvárszivattyú.

A kutakból a leghatékonyabb vízkitermelést a kútban elhelyezett búvárszivattyú segítségével érhetjük el, azonban a megfelelő felhasználás és az ideális hozam elérése érdekében tisztában kell lenni azokkal a szempontokkal, melyek alapján szivattyút választunk.

Ismerni kell a kút mélységét.

Ismerni kell a kút üzemi vízszintjét.

Ismerni kell a kút átmérőjét.

Ismerni kell a felhasználási célokat.

Laikusként igen nehéz pontos és szakszerű döntést hozni, ezért praktikus és célszerű a megfelelő szakember segítségét kérni, aki a sok éves tapasztalatainak és szakmai hozzáértésének köszönhetően a számunkra legideálisabb megoldást javasolja.

Cégünk szaktanácsadással és széles szivattyúkínálattal várja minden kedves leendő ügyfelét, valamint szerviz és karbantartási feladatokat is ellátunk. Amennyiben búvárszivattyút szeretne, tekintse meg weboldalunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Vásároljon szivattyúkat a legjobbtól!

Szivattyút szeretne vásárolni? Nem mindegy, hogy hová fordul! Vásároljon olyan szivattyút, ami valóban megéri az árát és maximálisan el tudja látni a feladatát!

Mi igazán kiváló minőségű szivattyúkat forgalmazunk, kizárólag már jól bevált és bizonyított márkák beszerzésével gazdagítjuk termékkínálatunkat, mert tudjuk, hogy a szolid árak mellett a megbízhatóság is első számú szempont a vásárlóinknál.

Ne pazarolja idejét olyan cégekre, ahol csak a befolyó nyereséggel foglalkoznak, hanem legyen a mi ügyfelünk és mi garantáljuk, hogy nem fog bennünk csalódni! Termék palettánkon több féle szivattyú is megtalálható, így nálunk vásárolhat nyomásfokozó szivattyút, búvárszivattyút és benzinmotoros szivattyút, de szennyvíz és ellenáramoltató szivattyút is.

Nézzen szét weboldalunkon eladó berendezéseink között és amennyiben meggyőztük, keressen minket bizalommal és vásároljon a legjobbtól kiváló minőségű szivattyút! Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

A szivattyú vásárlás első lépései

A megfelelő szivattyú kiválasztásához tudnunk kell válaszolni néhány alapvető kérdésre. Az alábbiakban ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A legfontosabb kérdés nem más, mint az, hogy pontosan milyen jellegű a folyadék, melyet ki akarunk szivattyúzni. A folyadék tulajdonságai nagy mértékben képesek behatárolni a szivattyú fajtáját. Például a szivattyúzandó folyadék sűrűsége meghatározza a berendezés teljesítményét, illetve meghajtását. A folyadék hőmérséklete, illetve az, hogy mennyire okoz rozsdásodást, is fontos tényező, mert ennek köszönhetően megállapítható a szivattyú bizonyos alkatrészeinek, így a tömítések milyensége. A folyadék szennyezettsége és koptató hatása szintén hozzájárul a megfelelő tömítés, sőt a szivattyú szerkezetének bekategorizálásához.

Tekintse meg gazdag termékkínálatunkat és válogasson szivattyúink közül az igényeinek megfelelően! Amennyiben szeretné, hogy szivattyúját hozzáértő szakemberek szereljék és telepítsék, csak keressen fel minket és bízza ránk szivattyúval kapcsolatos ügyeit!

 

Amit az esővíz hasznosításról tudni érdemes

Ugye Önnek is elege van már a magas közüzemi számlákból, abból, hogy rendszeresen ellenőrizgetnie kelljen a vízórát és odafigyelnie arra, hogy mihez mennyi vizet használ?

A mértéktelen ivóvízfogyasztás nem csak drága, de indokolatlanul meg is terheli a környezetet, hiszen az egyre fogyó ivóvíz készleteket apasztja. Ezért fontos új, alternatív lehetőségeket találni és alkalmazni a vízfogyasztás pótlására. Az egyik ilyen lehetőség, melyet valójában már régóta alkalmaznak, az esővíz hasznosítása. Az esővíz  nem csak ingyen van, de több szempontból is előnyösebb, például mosásnál, hiszen lágy vize nem roncsolja úgy a textilanyagot vagy a szanitereket, mint az üzemi víz. Az esővíz ezen kívül bátran felhasználható kerti öntözéshez is, de autómosáshoz, takarításhoz vagy akár kerti tó, medence feltöltéséhez is.

Forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon tőlünk esővíz szivattyúzására alkalmas berendezéseket! Kínálatunkban PGC önfelszívó szivattyú, CAM önfelszívó szivattyú, QP mélykút szivattyú, szivattyú alkatrészek és még sok egyéb modell is megtalálható. Tanácsért, bővebb tájékoztatásért keressen fel minket megadott elérhetőségeinken!

 

Aprítókerekes szivattyú a tökéletes hatékonyságért

Szeretné, ha olyan szennyvízszivattyú kerülne a birtokába, ami valóban nagy hatékonyságot mutat a víztisztításnál? Ma már a szennyvíztisztítás terén alkalmazott szivattyúk közül is többféle modellből lehet választani, a döntést pedig a telepítés körülményei és a helyszín adottságai is meghatározzák.

Az aprítókerekes szivattyú vagy más néven aprítókéses szivattyú egyaránt alkalmazható lakossági és ipari használatra is.  A céltól függően különféle erősségű és teherbírású szivattyúk léteznek, melyek nagy hatékonysággal képesek a vízbe került kisebb-nagyobb szennyeződéseket, szerves vagy szervetlen anyagokat felaprítani, és ez által szabad áramlást biztosítani a víznek.

Keressen fel minket bizalommal és válassza ki az igényeinek és céljainak maximálisan megfelelő szennyvízszivattyút szivattyú kínáltunkból. Örömmel segítünk a választásban, megadott elérhetőségeinken pedig felteheti kérdéseit és érdeklődhet termékeinkről, valamint árainkról is.

 

Vissza az alapokhoz: mi is az a szivattyú?

A szivattyúnak rengeteg fajtája van: dugattyús szivattyú, fogaskerék-szivattyú, szárnylapátos szivattyú, vízgyűrűs szivattyú, aprítókerekes szivattyú és örvénykerekes szivattyú. Sorolhatnánk itt még napestig, de nézzünk bele a témába kicsit jobban: pontosan mi is az a szivattyú?

A szivattyú folyadék és zagy szállítására szolgál. Régebben a gázszállításra alkalmas gépeket is ide soroltuk, ám mára már csak a vákuumszivattyúkat említjük itt.
A szivattyúk a közeg továbbítására mechanikai munkát használnak fel, egyszerű emelés, vagy áramlási elvek segítségével.
Ritkán, de készítenek olyan szivattyúkat is, melyek nem mechanikai elven működnek, bár ezeket a típusokat csak régebben használták, ma már sokkal nagyobb hasznát veszik az örvénykerekes szivattyú és az aprítókerekes szivattyú használatának.

Forduljon hozzánk, ha szivattyúra van szüksége, hiszen sokszínű kínálatunkból mindenképp kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb darabot. Tanácsért forduljon hozzánk bizalommal!

 

A szennyvíz szivattyúkról és működésükről

A szennyvízszivattyúk feladata nem más, mint a szennyvíz egy alacsonyabb szintről történő felelemelése a felszínre. Mikor lehet szükség arra, hogy a szennyvizet magasabb régiókba juttassák? Ilyen eset lehet, ha a szennyvíz útja például hegyvidéken keresztül vezet és szükség van a szennyvízszivattyú munkájára ahhoz, hogy a szennyvíz akadálytalanul el tudjon jutni a célállomásra!

Ennek a célnak a megvalósításához szükség van egy komplett szennyvízátemelő állomás megtervezésére és létrehozására, aminek szerves része a szennyvízszivattyú is. A szivattyún kívül a szennyvízátemelő állomás további részei még a kábelkamra, a kút, a szelepek, emelőszivattyúk és az irányítótábla.

Az így létrehozható szennyvízátemelő állomást csakis lassú folyású szennyvíz esetén lehet alkalmazni. A körülményektől függően kétféle szivattyút szerelhetünk a rendszerbe, darálós szennyvíz szivattyút vagy pedig darabos anyagok szállítására alkalmasat. A szennyvízszivattyúk hivatottak biztosítani az állomás zavartalan működését.

Érdeklik a szennyvízszivattyúk? Ha szüksége van egy modern Drainex szivattyúra vagy egy nagy teljesítményű SXG szennyvízszivattyúra, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kisokos szivattyúvásárláshoz

Szivattyúvásárlásnál az egyik fő meghatározó szempont a szívómagasság, vagyis, hogy milyen mélyről tudja felszínre hozni a vizet. Ehhez tudni kell, hogy egy bar nyomás körülbelül egy tízméteres vízoszlopénak felel meg, azonban ebbe nincsen beleszámolva súrlódás és ellenállás sem. Ezeket is figyelembe véve a szívómagasság körülbelül nyolc méter.

A másik fontos tényező a szivattyú vízhozama. Itt figyelembe kell venni, hogy hányan élnek a lakásban, és mennyi a napi átlagos vízfogyasztás. Egy többtagú család esetében számolnunk kell egyszerre több csap megnyitásával is!

Szivattyúvásárlás előtt meg kell továbbá határoznunk, hogy milyen típusú folyadékot szeretnénk szivattyúzni, vagyis szennyvíz szivattyúra, vagy önfelszívó szivattyúra van-e szükségünk.

Ha szivattyút vásárolna, forduljon hozzánk bizalommal, kínálatunkban talál többféle  önfelszívó szivattyút, Drainex és SXG szennyvíz szivattyút, valamint mélykútszivattyúkat is! Nálunk beszerezheti hozzá a Genio áramláskapcsolót, illetve a PM12 nyomáskapcsolót is kedvező áron!

 

Ezért fontos a kifogástalan minőség!

A szivattyúvásárlás mellett általában azért döntünk, mert valamilyen konkrét problémát szeretnénk megoldani – legyen szó akár arról, hogy a kútból könnyebben nyerjünk vizet, vagy arról, hogy megbirkózzunk a talajvízzel anélkül, hogy az károsítaná értékeinket. Éppen ezért a szivattyúk üzemhibái sokszor nagyon jelentős problémákat okozhatnak – mindez nagyrészt elkerülhető azonban, ha minőségi megoldások után nézünk!

Legyen szó akár aprítókerekes szivattyúról, örvénykerekes szivattyúról vagy csak egy-egy szivattyúalkatrészről, ha nálunk vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy a legmagasabb kvalitást szerezheti be. A kifogástalan minőség nem csak azt biztosítja, hogy hosszú távú hibátlan működésre számíthat a készüléktől, hanem ezzel párhuzamosan még akár egy esetleges javítás kapcsán is könnyebbségre számíthat!

Keressen minket bizalommal, ha szivattyúalkatrészeket vásárolna, vagy aprítókerekes szivattyúra, illetve örvénykerekes szivattyúra lenne szüksége! Nálunk megtalálja a legjobb ajánlatokat!

Termékek