Vízforgató szivattyúk

Amit a vízforgató gépészetről tudni érdemes

A kristálytiszta medencevíz eléréséhez elengedhetetlen a vízforgató gépészet helyes kiválasztása, szakszerű kivitelezés, vegyszerezés és a rendszer időszakos karbantartása. 

A víz szűréséről a szivattyúba beépített előszűrő, illetve a homokszűrő tartályban lévő kvarchomok gondoskodik. A kvarchomokot a medence terhelésétől függően rendszeresen vissza kell mosatni, így lehet a töltetet felfrissíteni.

A különféle üzemállapotokat a tartályhoz tartozó 6 állású keverőszeleppel lehet állítani, amely lehet kézi működtetésű, vagy automatikus (motoros) kivitelű.

A medence alján összegyűlt port, algát és lerakódásokat porszívózással lehet kitakarítani.

Cégünk vállalja kerti tavak, úszótavak, medencék szűrő-vízforgató berendezéseinek kivitelezését, időszakos karbantartását, javítását.

Ezeknél a gépészeteknél a szívás két irányból történik, a padlóösszefolyó és a fölöző (szkimmer) felől. A vízforgató szivattyú a szűrőtartályon, UV-n és algamentesítőn keresztül nyomja vissza a vizet a tóba vagy a medencébe.

A szivattyúkon beépített előszűrő található, amely megfogja a lebegő szennyeződéseket. A kisebb szemcseméretű, szabad szemmel szinte nem is látható szennyeződéseket a szűrőtartályban lévő szűrőközeg állítja meg.

A szakszerűen megtervezett és kivitelezett szűrő-vízforgató gépészet tartósan tiszta és átlátszó vizet biztosít, folyamatosan szinten tartja a vízminőségét a tóban vagy medencében.

Keressen minket bizalommal, hogy segíthessünk Önnek a megfelelő vízforgató gépészetet kiválasztani !

 

Silen – a tiszta medencéért!!

A medence tisztasága sosem lehet mellékes kérdés, hiszen ez biztosítja azt, hogy valóban jólessen a fürdőzés. A vízforgató szivattyúk segítségével könnyen megoldható, hogy mindig ragyogóan tiszta medencébe merülhessünk bele, lazítva egy hosszú nap után, vagy éppen a nyári melegben hűsölve egy kicsit.

Hatékonyságra vágyik folyamatos üzem mellett is? Akkor a közepes méretű medencék vízforgatásához a Silen 30 M és a Silen 50 M szivattyúkat ajánljuk elsősorban!

Mindkét típus kiválóan alkalmas arra, hogy tisztán tartsa otthonában a medence vizét, hiszen megbízható és jó hatékonyságú gépekről van szó. Amennyiben Önnek fontos, hogy a vízforgató szivattyú valóban remekül működjön, és ne csak az áramot fogyassza, akkor megéri ezek mellett a típusok mellett dönteni. Ráadásul ezek a vízforgató szivattyúk roppant csendesen működnek!

Ha Ön is szeretne vízforgató szivattyút vásárolni, de nem biztos benne, hogy melyik modellel érdemes próbálkoznia, kérje bátran segítségünket rendelés előtt – várjuk jelentkezését!

Mind a(z) 8 találat megjelenítése