Bemutatkozás

Nálunk egy jó szivattyú csak a kezdet, hogy Ön elégedett legyen…

Bemutatkozás

Egy ismert szivattyútechnikával foglalkozó cégnél eltöltött 6 év munkaviszony után, 2003. március elején indítottam saját vállalkozásomat, a CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft-t.
2000-től kereskedelmi vezetőként dolgoztam, és munkám során felismertem azt a piaci rést, hogy a szivattyúkat, szivattyús rendszereket nemcsak eladni lehet, hanem igény van átfogó megoldásokra, komplett kivitelezésre. Ezért a CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. „kulcsrakész” vízgépészeti megoldásokat kínál tervezéstől az átadásig. Rendszereink utóéletét is nyomon követjük időszakos karbantartásokkal, üzemzavar esetén szervizeléssel.
Cégünk 2003 óta használja szakértelmét lakossági- és ipari szivattyús, ill. vízgépészeti megoldások kivitelezésére, és a témával foglalkozó partnerek segítésére, valamint a szakma fejlődésére.

Forgalmunk -és ennek megfelelően pozitív eredményünk- növekedése mellett a strukturális fejlesztések is helyet kaptak. Telephelyünkön iroda, raktár és szerviz egyaránt működik.
Két professzionálisan felszerelt szervizautóból álló fiatal járműparkunk is az újszerű technikai megoldásokkal és követelményekkel párosuló elengedhetetlen fejlesztéseket tükrözi.

Címünk:

BEMUTATÓTEREM

1039 Budapest,
Batthyány u. 35/A.

Telefonszámaink:

Ügyfélszolgálat: +36 70 328 5493
Bemutatóterem: +36 70 328 6774
Szaktanácsadás: +36 20 931 5330

Email címeink:

ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu
bemutatoterem@cezarsystem.hu
info@cezarsystem.hu